Service & mobilreparation i Luleå

 

I vår serviceavdelning i Luleå hjälper vi er med service och reparation av mobiltelefoner, i första hand Apple och Samsung.

Om reparationstiden beräknas ta tid ställer vi i möjligaste mån upp med en lånetelefon.

Vi utför även enklare service/reparation på Peltor hörselkåpor samt komradio från Zodiac och iCom.

Om vår tekniker Christian

 

Vår servicetekniker Christian har flera års erfarenhet av att serva telefoner och är mycket kunnig inom mobiltelefonreparationer. Han kan åtgärda alla problem som du kan ha med din mobiltelefon, snabbt och enkelt. Oavsett om du behöver en ny skärm, ett nytt batteri eller bara allmän felsökning kan Christian hjälpa dig. Om du har problem med din telefon, ta med den till oss så tar Christian hand om den!

Vår mobilservice

 

  • Reparation av mobiltelefoner: Oavsett om din mobiltelefon råkade ut för en olycka, har en skärm i spillror, laddningsproblem eller andra tekniska svårigheter, står vår erfarna tekniker redo att tackla det. Vi har en djup kunskap om att diagnostisera och reparera olika typer av skador och fel. Vi använder högkvalitativa reservdelar och modern utrustning för att säkerställa att din mobiltelefon återfår sin optimala prestanda.
  • Skärmbyte för mobiltelefoner: Vårt mål är inte enbart att reparera utan även att återställa din mobiltelefon till dess ursprungliga utseende och funktionalitet. Med noggrannhet och skicklighet tar vi oss an spruckna skärmar, trasiga knappar, icke-fungerande högtalare och mikrofoner samt andra potentiella problem. Varje reparation utförs med precision för att uppnå bästa tänkbara resultat.
  • Batteribyte för mobiltelefoner: Vi erbjuder professionell service för att byta ut batterier i din mobil. Detta är viktigt för att förlänga livslängden på din enhet och förbättra dess användbarhet.
  • Mobilservice och underhåll: Vårt erbjudande sträcker sig även till omfattande mobilservice, inklusive underhåll, mjukvaruuppdateringar och optimering. Målet är att förlänga din mobils livslängd och säkerställa att den fortsätter att prestera smidigt över tid. Vi kan hjälpa dig med batteribyte, systemoptimering och andra ärenden för att förbättra användarupplevelsen.

Varför välja L-Telecom?

 

  • Expertis: Tekniker med en gedigen bakgrund inom mobilreparation och service.
  • Kvalitet: Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och modern utrustning för att garantera pålitliga reparationer och resultat.
  • Snabbhet: Vi förstår den avgörande betydelsen av din mobil i din vardag. Vårt mål är att slutföra reparationen så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Kundnöjdhet: Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att erbjuda en enkel och problemfri upplevelse från början till slut.
  • Transparent Prissättning: Vi erbjuder tydlig och öppen prissättning. Inga dolda avgifter eller överraskningar.

 

Välj L-Telecom för pålitlig och professionell mobilreparation och service. Oavsett om din mobil behöver reparation, skärmbyte eller bara en allmän översyn, så finns vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan återställa din mobil till optimalt skick igen. Vi är din partner när det gäller laga iPhone, reparera Samsung och all annan mobilservice och reparation.